Bemutatkozás - SAE Pécs

Cégünk 2006 – ban alakult, a német SAE Schaltanlagenbau – Erfurt GmbH leányvállalataként. Főtevékenységünk: villamos vezérlőberendezések gyártása.

A német anyavállalati tudásbázis garancia arra, hogy cégünk Magyarországon is a Németországban szokásos minőségben szolgálja ki partnereit, miközben rendelkezünk azzal a nagy előnnyel, hogy áraink a magyar termelési - gazdasági környezethez szabottak.

Az általunk nyújtott minőség színvonalára példaként említhetem meg, hogy a pécsi Hauni Hungária Gépgyár beszállítójaként, besorolásunk mind a minőségi követelmények, mind a szállítási határidők betartása tekintetében, a legmagasabb, A osztályú beszállítóként tartja nyilván vállalatunkat.

Sok gépgyártó esetében alapvető elvárás, hogy a vezérlőszekrény ergonomikusan illeszkedjék a gépsorba, amelynek elektromos működését hivatott biztosítani. Ez sok esetben nem lehetséges standard, moduláris szekrényekkel, hanem kizárólag testre szabott, az adott hely igénye szerint kialakított szekrényház esetén valósulhat meg.

Ezen lehetőséget is magas színvonalon biztosítjuk azon partnereinknek, akik ergonomikus, „kompakt” megoldásokban gondolkodnak.

Végül megemlíteném még, hogy noha cégünk csak 2006 óta működik Magyarországon, de a csapatunk korábbi tapasztalataiban 20 éves nemzetközi környezetben végzett projektek és projektvezetés is szerepel, továbbá partnereinkkel – szükség esetén – német, orosz és angol nyelvű kapcsolattartást is biztosítunk.

Balogh István
Ügyvezető

Térkép

google maps

H-7634 Pécs, Nagy-Berki út 14.
2019 © SAE Schaltanlagenbau Pécs Kft
Az oldal tetejére